Proizvodnja

KUĆIŠTA RAZVODNIH ORMANA

Izradjujemo sve vrste kućišta razvodnih ormana za primenu u industriji i građevinarstvu.

VIDI VIŠE

PROIZVODNJA ISPITNE OPREME

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

read more

PROIZVODNJA UČILA

Na osnovu našeg iskustva u proizvodnji ispitne opreme i nepostojanja proizvođača opreme za ogledanje iz predmeta elektrotehničke struke, razvili smo deo programa koji je zaživeo u više srednjih i viših škola.

VIDI VIŠE

NISKO NAPONSKI BLOKOVI

Ormani za razvodna postrojenja izrađuju se od jednog ili više polja dimenzija 800x2000x400 sa ili bez postolja kao i prema zahtevu.

VIDI VIŠE

KOMANDNO SIGNALNI ORMANI

Ovi ormani se izrađuju za posebne potrbe upravljanja i signalizacije izvršnim elementima za toplotne podstanige, klima komore, rasvetnu tehniku itd.

VIDI VIŠE

ORMANI MERNIH GRUPA

Ormani mernih grupa namenjeni su za poluindirektno ili direktno merenje električne energije u indutriji i domaćinstvu. 

VIDI VIŠE

ORMANI ZA PRIMENU U GRAĐEVINARSTVU

Energetski ormani – bojleri, merno razvodni ormani, strujomerski razvodni ormani i razvodne table za primenu u građevinarstvu.

VIDI VIŠE
[/vc_row]

KOMPENAZACIJA REAKTIVNE ENERGIJE

Kompenzacija reaktivne energije u praksi morala bi se vršiti lokalno, kod potrošača, a kad to nije urađeno onda centralno u razvodnim ormanima smeštenim kraj glavnog razvodnog ormana ili niskonaponskog postrojenja u trafostanici.

VIDI VIŠE
[/vc_row]

AUTOMATIZACIJA PROCESA

Automatizacija i upravljanje elektromotornih pogona – Izrada upravljačkih sistema za mašine i procese, za prese, kranove i ciglarska postrojenje primenom PLC kontrolera.

read more
[/vc_row]