Proizvodnja

ELEKTRO UMI D.O.O. privatno preduzeće, nastalo iz zanatske radionice pre dvadesetak godina, bavi se proizvodnjom i uslugama iz sledećih delatnosti:

PROIZVODNJA RAZVODNIH ORMANA

Razvodna postrojenja, energetski, komandno signalni i pultovi za primenu u industriji. Energetski ormani-baterije, merno razvodni ormani, strujomerski razvodni ormani i razvodne table za primenu u grđevinarstvu. Kućišta razvodnih ormana standardnih i po zahtevu.

PROIZVODNJA ISPITNE OPREME

Ispitni stolovi, prenosni-mobilni uređaji za kontrolu strujnih i naponslih zaštita, ispitne stanice za kontrolu kvaliteta proizvoda i izvršene usluge.

PROIZVODNJA UČILA ZA PREDMETE IZ ELEKTROTEHNIČKE STRUKE

Radni stolovi, paneli za prikaz i izvođenje vežbi, izvori napajanja, pribor i opremu: prigušnice, potenciomeri, otpornici idr.

AUTOMATIZACIJA I UPRAVLJANJE ELEKTOMOTORNIH POGONA

Izrada upravljačkih sistema za mašine i procese, za prese, kranove i ciglarska postrojenja primenom PLC kontrolera.

IZVOĐENJE ELEKTROMONTAŽNIH RADOVA

Za sve proizvode i usluge pružamo kompletne elektromontažerske radove potebne za njihov krajnji plasman i eksploataciju. U okviru ove službe funkcionoše i servis za popravku kranova, presa i alatnih mašina.

ORMANI ZA PROIZVODNA POSTROJENJA

Ormani za proizvodna postrojenja izrađuju se od jednog ili više polja dimenzija 800x2000x400 sa ili bez postolja kao i prema zahtevu. Ormani se izvode sa rasvetnim telima, žaluzinama za prirodnu i ventilatorima sa termostatom za prinudnu ventilaciju, a po potrebi se ugrađuje klima jedinica za hlađenje. Energetsko napajanje vrši se šinskim razvodom bakarnim šinama odgovarućeg preseka zaštićenog od previsokog napona dodira klirit samogasivim staklom.

ENERGETSKI RAZVODNI ORMANI

Izrađuju se u kućištima od dva puta dekapiranog lima površinski zaštićeno plastificiranjem u stepenu mehaničke zaštite OP 54. Oprema se moše montirati, u slučaju manjih snaga, na montažne ploče.. kada su u pitanju veći potrošači pristupa se montaži opreme na horizontalne „ raster” nosače. U ovakvim slučajevima svi elementi se od previsokog napona dodira štote posebnim vratima izranjenim od klirit samogasivog stakla. Ovi ormani imaju primenu kako u građevinarstvu tako i u industriji kao baterije ya energetski razvod i napajanje.

KOMANDNO SIGNALNI ORMANI

Ovi ormani se izrađuju za posebne potrbe upravljanja i signalizacije izvršnim elementima za toplotne podstanige, klima komore, rasvetnu tehniku itd. Pored uključenja izvršnih elemenata izvodi se i signalna instalacija kao i prijem bežičnih signala za daljinsko komandovanje.

ORMANI MERNIH GRUPA

Ormani mernih grupa namenjeni su za poluindirektno ili direktno merenje električne energije u indutriji i domaćinstvu. Kućišta ormana su urađena po svim propisima i standardima koja propisuje i zahteva EDB kao i zahtevima drugih distributivnih preduzeća na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Izrađuju se od dva puta dekapiranog lima debljine 1.5-2 mm sa punim varovima u vrlo robusnoj izvedbi. Sva kućišta su u stepenu mehaničke taštite IP 54 površinski zaštićena plastifikacijom RAL 7032. U ormane mernih grupa ugrađuje se oprema prema tahtevu.

ORMANI ZA PRIMENU U GRAĐEVINARSTVU

Energetski ormani –bojleri, merno razvodni ormani, strujomerski razvodni ormani i razvodne table za primenu u građevinarstvu.

 

Gessmann

Logo Vahlenic

Logo Schneider

Logo Eaton

navigacija-3

A: LIPOVIČKI PUT 388/E
T: +381 11 8326 004
T: +381 11 8326 005
E: office@elektroumi.rs
kako do nas